Management Opleidingen

Opeens ben je CEO, Marketing Manager, Boekhouder, Personeelsverantwoordelijke, Sales Manager in 1 persoon en niet noodzakelijk in die volgorde.

 

Je moet alles kennen en bovendien moet je het goed kennen. Dagelijks neem je tientallen beslissingen en je staat er alleen voor. Het resultaat van jouw inzichten en jouw beslissingen is dat je je gezin kan onderhouden of niet, dat je personeel hun gezin kan onderhouden of niet.

 

Soms twijfel je, weet je echt niet hoe je iets moet oplossen. Maar je staat er alleen voor.

 

De manier van zaken doen verandert razendsnel en de klanten ook. Je moet constant up-to-date blijven maar je hebt maar 24 uur in een dag en thuis heb je nog een gezin.

 

Je hebt nood aan een klankbord, iemand tegen wie je eens kan ventileren. Iemand die je helpt om je focus te houden want als je verdrinkt in het werk is dat niet altijd gemakkelijk. Je moet de dagelijkse uitdagingen aanpakken maar tegelijkertijd moet je een visie opstellen.

 

In dat traject kan je een coach gebruiken. Een coach die achter de schermen werkt. Een coach die je mentaal sterker maakt, die je helpt je focus te bewaren. Iemand op wie je je ideeën kan afvuren en die je vragen stelt zodat je de juiste beslissing neemt.

 

Wisl biedt ervaren coaches aan, mensen met ervaring als ondernemer, manager en ook als trainer. Wisl organiseert regelmatig trainingen en seminaries die erop gericht zijn je persoonlijke en ook je professionele groei te bewerkstelligen.

 

In de agenda kun je de organisatie van onze management opleidingen en andere activiteiten volgen.

Overzicht Cursussen

Sales

Algemene Marketing

Digitale Marketing

Project Management

HRM

Personal Skills